Wijchen Swingt Internationaal 2012

Op zaterdag 28 januari 2012 was het weer zover. De danswedstrijd Wijchen swingt internationaal. Daar zijn we met bijna de hele dansgroep naartoe gegaan: Marleen, Tim, Jacqueline, Miranda, Leena, Maaike, Peter, Johan en Juurdien. Het was die cheap jordans online dag weer heel gezellig en spannend. Hoe ver zouden we deze keer komen in de wedstrijd? Johan en ik (Juurdien) zijn helaas maar tot de herkansingen gekomen. We hebben wel heel cheap nba jerseys veel plezier beleefd aan het dansen en de volgende wedstrijd hopen we weer verder te komen. Leena en Maaike zijn tot de halve finale gekomen.

Bijdrage: Juurdien Timmer


Het was de tweede keer dat Maaike en Leena deelnamen aan een wedstrijd. Hoever zouden we deze keer komen in een categorie met veertien paren?. De eerste ronde ging aardig goed. Net voor de start van de herkansing bleek cheap nfl jerseys dat we (Leena en ik) in de halve finale zaten. Zoals Marleen het had verwoord; eerste doel bereikt. Toen het moment van de halve finale aanbrak trilde alles bij mij (Maaike).

Bij de quik step had ik voortdurend een wat vreemd gevoel en het ging over het algemeen wat minder dan de eerste ronde. Maar al met al ging het best goed..Toen we klaar waren met dansen deelden Designs de teamgenoten mee dat we het goed hadden gedaan, maar het werd ook snel duidelijk waar dat vreemde gevoel tijdens de quickstep vandaan kwam. We waren op aanraden van Marleen midden op de vloer gaan staan maar vervolgens hebben we terwijl we niets door hadden anderhalve minuut lang tegen dansrichting in gedanst! Nou ja kan gebeuren, we konden er uiteindelijk wel om lachen. Helaas niet in de prijzen gevallen maar we waren heel blij met het behalen van de achtste plaats. Op naar de volgende wedstrijd! Onze dansgroep is nog wel in de Cheap Jordans prijzen gevallen. Jacqueline en Miranda hebben de vierde plaats behaald en Tim en Marleen zijn deze keer weer eerste geworden! Dus al met al toch een zeer geslaagde dag. Op Cheap Jerseys naar de volgende wedstrijd in Cuijk. Het verslag daarvan kunnen jullie ook binnenkort weer op de website lezen.

Bijdrage: Maaike Kersten