Team Match De Rijp 2012

de-rijp-2012-02Op 12 februari ray ban sunglasses vertrokken we cheap jerseys in alle vroegte naar De Rijp voor een teammatch. Bijna iedereen nam deel aan deze wedstrijd: Juurdien, Johan Marleen, Tim, Miranda, Jaqueline, Peter, Maaike en Leena. Er namen vier teams deel aan de teammatch: Leeuwarden, Best, Woerden en Groningen. In iedere categorie deden van elk team twee paren mee dus in totaal acht paren per categorie. Per categorie kwamen er steeds vier paren tegelijk op de vloer. Na iedere dansronde werd ons medegedeeld door Corrie wat de tussenstand was op dat moment door de punten op te noemen en zij vertelde op welke plaats ieder team stond. Wij, hadden met elkaar de naam Crazy Dance Wheelies bedacht voor ons team. Juurdien danste voor het eerst samen met Miranda in de beginners combi. Ze hebben goed gedanst en hadden vooral ontzettend veel plezier.

de-rijp-2012-01Peter deed voor het eerst fake ray bans mee aan een wedstrijd en mocht samen met Marleen (van een ander team) in de categorie duo beginners. Hoewel Peter en Marleen elkaar die dag voor het eerst zagen ging het dansen wonderbaarlijk goed. Het mooie overhemd en de stropdas, die Peter speciaal had aangetrokken, wholesale nfl jerseys en natuurlijk de danskwaliteiten van (geleende) Marleen, hebben hierbij zeker geholpen.
Nadat iedereen één ronde had gedanst kon iedereen genieten van een prachtige maar af en toe zeer spannende demonstratie. Het danspaar was niet gewend om op zo’n kleine vloer te dansen en kwam af en cheap Air Jordans toe heel dicht in de buurt van het publiek. Na afloop van de demonstratie описание gingen we lunchen. Na de lunch begon voor iedereen de tweede ronde. Nadat iedereen twee keer had gedanst en de punten bij elkaar waren opgeteld kwam Corrie met de uitslag. Op de eerste plaats stond Best, wij, de Crazy Dance Wheelies stonden op de tweede plaats, Woerden was als derde geëindigd en Leeuwarden werd vierde. Nadat de uitslag bekend werd gemaakt kreeg iedereen een medaille en ieder team kreeg een beker.