Jacqueline & Miranda gepromoveerd in Venlo

Miranda en ik (Jacqueline) nba jerseys sales hebben voor het eerst mee gedaan aan de wedstrijd in Venlo. We hadden er veel จองห้องพัก zin in. Om 10:15 uur begon de wedstrijd en kort daarna moesten wij onze eerste ronde dansen. Dat was de combi. Dat was best wel spannend, want als we nog Fake Oakleys 1 promotiepunt zouden halen, dan zouden we promoveren naar de A-klasse. Cheap nba Jerseys Het dansen ging best wel lekker en het zag er ook wel goed uit. Niet lang daarna mochten we de tweede ronde dansen. Dat was onze finale. Opnieuw ging het dansen lekker. Nu maar afwachten hoe het gegaan was.

Na de pauze, waarin we gezellig met z’n allen broodjes hebben gegeten, mochten we gaan dansen in de duo. Ook dat ging in twee cheap jerseys wholesale ronden. Beide keren hebben we lekker gedanst. Maar welke plaats we zouden halen, dat wisten we niet. Ondertussen moesten ook Tim en Marleen dansen.

Vervolgens hebben we met ons allen in spanning gewacht op de uitslag. Al snel bleek dat Miranda en ik eerste waren geworden in de combi en dus gepromoveerd! Wat zijn we daar blij mee. Maar het werd nog mooier, want we haalden ook een eerste plaats in de duo. Wat een verrassing! Tim Cheap Jerseys en Marleen werden tenslotte derde in de Hoofdklasse en zij zijn ook erg blij. We hebben met z’n allen dus een leuke dag gehad in Venlo.

Jacqueline (& Miranda)