Holland Dansspektakel en Worldcup Cuijk 2013

Cuijk 2013

Zaterdag en zondag 30 en 31 maart 2013 was het weer zo ver: Holland Dansspektakel en Worldcup 2013. Dit jaar Cheap Football Jerseys was extra bijzondere wedstrijd, omdat hij voor de 25e keer gehouden werd! Daarnaast werd bij deze wedstrijd voor het eerst geen Nederlandse Kampioenschappen (NK) gehouden. Deze wedstrijd volgt nog op 1 juni 2013 in Rosmalen.

Het was voor onze dansgroep een zeer geslaagd wedstrijd weekend. Jacqueline Ray Ban sale & Miranda namen op de zaterdag deel aan de cheap oakleys amateurklasse combi en zijn gekomen tot de halve finale, een hele goede prestatie!

Op zondag nam de rest van onze wedstrijdparen deel aan de wedstrijd. Dit was eveneens een zeer geslaagde dag. Leena & Maaike hebben 2x finale gedanst in de debutanten duoklasse en kwamen tot de 5e plaats. Daarnaast hebben ze 2 promotiepunten behaald! Johan en ik (Juurdien) hadden onszelf tot doelgesteld om tot de halve finale te komen in de amateurduo klasse en die hebben we gehaald. En dat niet alleen, we hebben onze 1e promotiepunt the behaald in de amateurklasse! Marleen & Tim hadden als doelstelling om de halve finale te halen en die hebben ze uiteindelijk ook bereikt. Eveneens een goede prestatie.

Concluderend: het was Cheap Oakleys Sunglasses een top cheap football jerseys wedstrijdweekend!

Juurdien