Dubbel succes op Nederlands Kampioenschap

Voor het eerst dit jaar werd het Nederlands Kampioenschap als een aparte wedstrijd georganiseerd. Voor ons Groningers niet naast naar de deur, want de wedstrijd werd gehouden in Rosmalen. Met weer een busje vol vrolijke dansers en enthousiaste bezoekers vertrokken we daarom op zaterdag 1 juni vroeg richting Rosmalen. We hadden een beetje pech en toch ook weer cheap nfl jerseys geluk. De bus kon niet zoals gewoonlijk de avond er voor al opgehaald worden, waardoor Tim en Gonda extra vroeg op moesten om op zaterdagmorgen de bus uit Noordwolde op te halen. Geluk bij een ongeluk was wel dat we pas een uur later in Rosmalen aanwezig hoefden te zijn.

Cheap Jordan Sale

Aangekomen op de locatie blijkt dat de zaal wat aan de krappe kant is, zowel om te dansen als voor de bezoekers. Er waren namelijk veel meer dansers en bezoekers dan verwacht. Ondanks de beperkte dansruimte zet iedereen zijn beste beentje en/of wieltje voor. Jacqueline en Miranda zijn als eerste Cheap Ray Bans aan de beurt. Zij proberen zo hoog mogelijk te eindigen in de A-klasse combi standaard 2. Ze hadden gehoopt op een iets hogere plaats dan de uiteindelijk behaalde 4e plaats. Johan en Juurdien proberen vervolgens hun goede resultaat van de vorige wedstrijd opnieuw te evenaren in de A-klasse duo standaard 1. Het wordt uiteindelijk een 5e plaats. De volgende keer wordt misschien een nog beter resultaat gehaald.

Ondertussen zijn Alle en Eppie ook nog speciaal naar Rosmalen gekomen om alle dansers aan te moedigen en Gonda is de hele dag druk in de weer met cheap football jerseys het в maken van weer schitterende foto’s van alle dansers.

Dan mogen Maaike en Leena hun dansprestaties aan de jury tonen en dat ziet er goed uit. Ze worden tot hun grote verrassing Nederlands Kampioen in de D-klasse duo 1. Een mooi resultaat en ze hoeven nog maar 1 promotiepunt te halen om te kunnen promoveren naar de A-klasse. Dat wordt de volgende wedstrijd echt spannend.

Tenslotte mogen Tim en ik onze danskunsten aan de jury vertonen. Het gaat goed, maar we hadden er voor ons gevoel nog meer uit kunnen halen als de dansvloer wat groter was cheap football jerseys geweest. Voor de jury maakt dat echter niets uit, want we worden even later uitgeroepen als Nederlands Kampioen in de Hoofdklasse A combi standaard 1. Een prachtig resultaat voor het eerste seizoen dansen in de allerhoogste klasse!

Conclusie is dan ook dat het een succesvolle dag op het Nederlands Kampioenschap is geweest. Iedereen heeft weer veel rolstoeldansplezier laten zien en daar draait het uiteindelijk om!

Marleen